Arçelik Mutlu Evim İnoks Düğün Paketi

Marka:

Kategori:

Paketin İçeriği ;
■Arçelik 9103 YPS 9 Kg 1000 Devir Gri A+++ Çamaşır Makinesi
■Arçelik A+ 6354 I 5 Programlı İnoks Bulaşık Makinesi
■Arçelik 5500 NEIY 505 Litre İnoks No-Frost Buzdolabı

Açıklama

24 Ay Elden Senetle Arçelik Mutlu Evim İnoks Düğün Paketi 

Kredisiz Sadece Elden Senetle 24 Aya Varan Taksitlerle Arçelilk Mutlu Evim İnoks Düğün Paketi Sizlerin Olsun.  Arçelik Yerli Malı Üretimi Olan Bu Ürünlerle İster Evinizi Yenileyin, İster Düğün Yapın. Tek Yapmanız Gereken www.mutluevim.com.tr İnternet Sitemize Üye olup Sipariş Verin, Ürün Mutlu Evim Sevkiyat Ekibi Tarafından Kapınıza Gelsin… 

 




24 Ay Elden Senetle Arçelik Mutlu Evim İnoks Düğün Paketi

 

Arçelik 9103 YPS 9 Kg 1000 Devir Gri Çamaşır Makinesi;

Arçelik çamaşır makinesinin şöyle bir özelliklerine bakacak olursak 9 kilo 1000 Devir yıkama kapasitesi ile ister yorgan, ister kilimlerinizi yıkayın. Geniş iç hacmi ile istediğiz programda ve ağırlıkta çamaşırlarınızı yıkayabilirsiniz. Özel tanbur teknolojisinin oluşu ile çamaşırlarınıza zarar vermeden narin bir şekilde yıkar.  Aquafusion  teknolojisinde ise su jeti özelliği ile çamaşırlarınıza suyu püskürterek daha az su harcar ve daha fazla tasarruf etmenizi sağlar. A+++ enerji olduğundan hem cebinize hem çevrenize dost bir üründür.

 

 Arçelik 6354 I  5 Programlı İnoks Bulaşık Makinesi

Arçelik bulaşık makinesin de 5 program bulunmaktadır. Bulaşıklarınızın yoğunluğuna göre istediğiniz kademe de bulaşıklarınızı yıkayabilirsiniz. 13 kişilik kapasitesi ile kalabalık misafirlerinizden arta kalan bulaşıklar artık sizi korkutmasın. 11 Litre su tüketimi ve A+ Enerji sınfı ile tasarruf etmeniz mümkün. İnoks renge sahip bulaşık makineniz  ile üzerin de leke tutmama özelliği ile temizliği de oldukça kolaydır.

 

 





Arçelik 5500 NEIY  505 Litre  İnoks No-Frost  Buzdolabı

Arçelik no-frost buzdolabınızın mavi ışık teknolojisi ile sebze ve meyveleriniz ilk gün ki tazeliğini koruma özelliği bulunmaktadır. Sağlıklı bir şekilde korur ve tüketirsiniz. 505 Litre iç hacmi ile kullanımı oldukça rahat ve kolaydır. Ayarlanabilir raf ayarları ile geniş tencerelerinize yer açabilirsiniz. A+ enerji sınıfındandır. İnoks rengi ile kir ve leke tutmadan kolayca temizlersiniz. 

 

Kredi Kartsız Senetle Arçelik Mutlu Evim İnoks Düğün Paketi 

 

Marka

ARÇELİK

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Arçelik Mutlu Evim İnoks Düğün Paketi” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ürün Etiketleri:

Başa dön