Senetle iPhone 16 Pro 128 Gb Titanyum Siyah Kredi Kartsız Taksitle!

Marka:

Kategori:

iPhone 16 Pro

Senetle iPhone

Kredi Kartsız Taksitle

24 Ay Taksitle

4,5008,333

Açıklama

Senetle iPhone 16 Pro 128 Gb Titanyum Siyah 24 Ay Kredi Kartsız Taksitle!

Senetle Telefon satışları MutluEvim.Com.Tr’de son hızla devam ediyor. Özellikle senetle iPhone‘lar çok tercih edilmekte. Senetle iPhone 16 Pro 128 Gb Siyah Titanyum cep telefonu şimdiden en çok satanlar arasında yer buldu. Ayrıca kredi kartsız taksitle satışları 24 aya varan taksit seçeneklerini de sunduğu için düşük bütçeli kullanıcılar için telefon sahibi olma konusunda çok yardımcı olmaktadır.

Kredi kartsız 24 taksitle, Senetle iPhone 16 Pro 128 Gb Titanyum Siyah model cep telefonuna hemen sahip olmak için sipariş verebilir ya da diğer iPhone modellerini inceleyip istediğiniz akıllı cep telefonunun sahibi olabilirsiniz. Üstelik kefilsiz, peşinatsız ve faizsiz taksitle satın alabilirsiniz.

Kredi Kartsız Taksitle
Kredi Kartsız Taksitle

iPhone 16 Pro 128 Gb Titanyum Siyah ile Tanışmaya Hazır Musun?

Yeni iPhone 16 Pro, teknoloji dünyasında devrim yaratan tasarımı ve performansıyla karşınızda! Şık titanyum siyah rengi, hem zarif hem de modern bir görünüm sunarak her ortama uyum sağlıyor. 128 GB depolama alanı ile tüm fotoğraflarınızı, videolarınızı ve uygulamalarınızı güvenle saklayabilirsiniz.

Gelişmiş A17 Bionic çip, hızı ve verimliliği ile akıllı telefon deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor. Profesyonel fotoğrafçılar için ideal olan üçlü kamera sistemi, gece çekimlerinde bile mükemmel detaylar sunuyor. Ayrıca, ekranın canlı renkleri ve keskin görüntü kalitesi, videolarınızı ve oyunlarınızı daha keyifli hale getiriyor.

iPhone 16 Pro, hem günlük kullanım için hem de profesyonel ihtiyaçlarınız için mükemmel bir tercih. Hızlı şarj özelliğiyle gün boyu yanınızda! Şimdi mutluevim.com.tr’de, hayalinizdeki akıllı telefona sahip olma fırsatını kaçırmayın!

Senetle Telefon iPhone 16 Pro
Senetle Telefon iPhone 16 Pro

Bu yeni iPhone modeli, Apple’ın son teknoloji ürünüdür ve birçok özellikle donatılmıştır. İşte iPhone 16 Pro’nun bazı önemli özellikleri:

  • Ekran Boyutu ve Tasarım: iPhone 16 Pro, 6.3 inç büyüklüğünde bir Super Retina XDR ekran ile geliyor. Bu ekran, yüksek çözünürlük ve canlı renkler sunar. Ayrıca dokulu mat cam arka yüzeyi ve titanyum tasarımıyla da oldukça şık bir görünüme sahiptir.
  • Performans ve Depolama: iPhone 16 Pro, güçlü bir A18 Pro çip ile donatılmıştır. Bu sayede hızlı ve akıcı bir deneyim sunar. 128 GB dahili depolama alanı, fotoğraflarınızı, videolarınızı ve uygulamalarınızı rahatça saklamanız için yeterlidir.
  • Kamera Sistemi: Pro kamera sistemi, 48 MP Fusion, 48 MP Ultra Geniş ve Telefoto lenslerden oluşur. Bu sayede yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekebilir, odak özelliği ve derinlik kontrolü ile portrelerinizi mükemmel bir şekilde oluşturabilirsiniz. Ayrıca Dolby Vision ile 4K çözünürlüğe kadar video kaydı yapabilirsiniz.
  • Diğer Özellikler: iPhone 16 Pro, Face ID ile güvenli bir şekilde kilidini açabilir, USB-C ile hızlı şarj yapabilir ve uzun pil ömrü ile gün boyu kullanabilirsiniz. Ayrıca Acil SOS ve Trafik Kazası Algılama gibi güvenlik özellikleri de bulunmaktadır.

Teknik Özellikler

  • Ekran: 6.1 inç Super Retina XDR ekran
  • İşlemci: A17 Pro çip
  • Kamera: Üçlü 48 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş ve 12 MP telefoto lens
  • Hafıza: 128 GB depolama kapasitesi
  • Pil Ömrü: Uzun süreli kullanım için optimize edilmiş pil
  • Renk: Şık Titanyum Siyah

Neden Senetle iPhone 16 Pro Satın Almalıyım?

Senetle iPhone 16 Pro 128 Gb Siyah Titanyum rengi ile göz kamaştırıyor ve iPhone 16 Pro serisinin en uygun fiyatlı cep telefonu olarak bütçe dostudur. Harika performansı ve kamerasıyla elinizden düşürmeyeceğiniz iPhone 16 pro akıllı telefonunu 24 taksitle satın alabilirsiniz!

24 Taksitle iPhone 16 Pro Almak

24 Taksitle iPhone 16 Pro almak istiyorsanız kefilsiz, peşinatsız ve faizsiz satın alabilirsiniz. 12 veya 24 taksit seçeneğinden birini seçerek sipariş oluşturmanız yeterli olacaktır. Tekrarlamak isterizki peşinat yok, faiz yok, kefil yok.

Kredi Kartsız Taksitle iPhone 16 Pro

Kredi Kartsız Taksitle iPhone 16 Pro satın almak için Mutluevim.com.tr web sitemizden sipariş geçebilir ve dilediğiniz ürüne sahip olabilirsiniz. Senetle iPhone satışlarında banka kredisi veya kredi kartı kullanmanıza gerek yoktur. Kredi kartsız 24 taksitle satın alma yapabilirsiniz.

Ek bilgi

Taksit Seç

,

Marka

APPLE

Apple marka tüm ürünler senetle 24 ay taksitle satılmaktadır. Senetle iPhone, Senetle Macbook, Senetle Apple tüm ürünleri kefilsiz, peşinatsız ve faizsiz.

Senetle iPhone Cep Telefonları Senetle 24 Taksitle

Apple Tüm Ürünleri MutluEvim.com.tr 'de Kredi Kartsız, Bankasız, Elden Senetle 24 Taksitle.Mutluevim.com.tr olarak, müşterilerimize en uygun ödeme seçenekleriyle Apple ürünlerine sahip olma imkanı sunuyoruz. Senetle iPhone ve senetle MacBook seçeneklerimiz ile teknolojiye kolayca erişebilirsiniz. Hem bireysel hem de kurumsal ihtiyaçlarınıza yönelik esnek ödeme planları sunuyoruz. Ayrıca, ziyaretçilerimizin beklentilerini karşılamak için sürekli güncellenen stoklarımızla her zaman en yeni modelleri bulabilirsiniz. Hemen şimdi Mutluevim.com.tr adresine ziyaret ederek, senetle iPhone ve senetle MacBook avantajlarından faydalanabilirsiniz.Ayrıca web sitemizde bulunan arama filtreleri sayesinde istediğiniz modele hızlıca ulaşabilir ve detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Senetle iPhone ve senetle MacBook alışverişlerinizde sizlere özel indirimler ve kampanyalar da sunarak alışveriş deneyiminizi daha keyifli hale getiriyoruz. Üstelik sunduğumuz cazip fiyat avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan istediğiniz Apple ürününe sahip olabilir, teknolojinin ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Sizin için en uygun seçeneği belirlemek adına bizi şimdi ziyaret edin!Senetle iPhone Cep Telefonları, iPod, Macbook, Kulaklık.İnternet Sitemizden Sipariş Verin iPhone 'nunuz Size Gelsin.
Başa dön