Senetle Araba Volkswagen Polo Boyasız Hatasız 2014 36 Taksit

Marka:

Senetle Otomobil
Senetle Volkswagen Polo

Açıklama

Volkswagen Polo 1.2 TDi Trendline ile Hayalinizdeki Araca Kavuşun!

Otomobil tutkunları için harika haber! Senetle otomobil satışı Mutluevim.com.tr’de. Senetle Volkswagen Polo 1.2 TDi 36 ay taksitle satışta.

2014 model Volkswagen Polo 1.2 TDi Trendline, İstanbul’da sizleri bekliyor! 174.500 km’de, dizel motoruyla düşük yakıt tüketimi ve yüksek verimlilik sunuyor. 1199 cc motor hacmine sahip olan bu araç, 75 HP gücü ile şehir içi ve uzun yolculuklar için ideal bir seçim. Önden çekiş sistemi ve manuel vites, sürüş keyfini artırırken, güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Bu Polo, tüm bakımları yeni yapılmış, hatasız bir araç olarak dikkat çekiyor. Değişen veya boya işlemine tabi tutulmamış olması, aracın orijinalliğini koruduğunu gösteriyor. Tramer kaydı bulunmaması, güvenli bir alım yapmanızı sağlıyor. Temiz ve bakımlı bir araç arıyorsanız, bu Polo tam size göre!

MutluEvim.com.tr ile senetle otomobil alma fırsatını kaçırmayın! Yüksek peşinat ödeme derdine son veriyoruz. Artık banka kredisi veya kredi kartı kullanmadan, istediğiniz peşinat ve taksit seçeneğiyle bu araca sahip olabilirsiniz. Senetle 36 ay taksit imkanıyla, hayalinizdeki otomobile çok daha kolay ulaşın.

Senetle otomobil almak için yalnızca düzenli olarak SSK’lı çalışıyor olmanız yeterli. İcra davanızın veya bankalardan kanuni takibinizin olmaması gerekiyor. Dilediğiniz peşinat ve taksit seçeneğini belirleyin, siparişi tamamlayın; sizi arayalım!

Hemen harekete geçin, bu fırsatı kaçırmayın! Volkswagen Polo 1.2 TDi Trendline ile konforlu ve ekonomik bir sürüş deneyimi sizleri bekliyor. MutluEvim.com.tr ile güvenli ve kolay bir alışveriş yaparak yeni aracınıza bir adım daha yaklaşın!

MARKA : Volkswagen
SERİ : Polo
MODEL : 1.2 TDi Trendline 5 Kapı
YIL : 2014
KM : 174.500
MOTOR HACİM : 1199 cc
YAKIT TÜRÜ : Dizel
VİTES : Manuel
ÇEKİŞ : Önden
MOTOR GÜCÜ : 75 HP
TRAMER KAYDI : Yok
DEĞİŞEN  – BOYA : Yok – Yok
BAKIMLAR :
AÇIKLAMA : Tüm bakımları yeni yapılmış olup çok temiz araçtır.
SATIŞ İLİ : İSTANBUL
SENETLE OTOMOBİL : “Senetle 24 Ay Taksit Fırsatı
MutluEvim.com.tr ile Yüksek Peşinat Ödemeye Son.
Banka Kredisi Yok, Kredi Kartı Yok. Senetle 36 Taksit.
Bu Aracı Senetle Almak için:
Dilediğiniz peşinat ve taksit seçeneğini seçip siparişi tamamlayın. Sizi arayacağız.
Unutmayın Senetle Otomobil Almak için Düzenli olarak SSK lı Çalışmanız, İcra Davanızın ve Bankalardan kanuni takibinizin bulunmaması gerekir.

Marka

VOLKSWAGEN

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Senetle Araba Volkswagen Polo Boyasız Hatasız 2014 36 Taksit” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön