Kredi Kartsız Senetle Casper Nirvana C360 Notebook

Marka:

Kategori:

Kredi Kartsız, Kefilsiz 24 Aya Varan Taksitlerle Casper Nirvana C360 Notebook www.mutluevim.com.tr İnternet Adresinden Alınır.

Açıklama

Kredi Kartsız Senetle Casper Nirvana C360 Notebook

 

 Kredi Kartsız Senetle Casper Nirvana C360 Notebook  , İnternetten Senetli Alışverişin En Güvenli Adresi Olan www.mutluevim.com.tr sizlere dilediğiniz ürüne Kredi Kullandırmadan sahip olma imkanı sunuyor. Sizde beğendiğiniz ürüne sahip olmak için hemen sitemize üye olun ve siparişinizi verin. Kredi Kartısız Taksitle, Elden Senetli, 24 Aya varan Taksit imkanıyla istediğiniz ürüne sahip olabilirsiniz. Siparişiniz "Mutlu Evim Sevkiyat" ekibi ile en güvenli şekilde kapınıza kadar ücretsiz geliyor.

Kredi Kartsız Taksit,Elden Senetli Taksitle Cep Telefonu,Senetle Online Güvenli Alışveriş www.mutluevim.com.tr.

 

 Casper Nirvana C360 Notebook 360 derece katlanabilir özelliği ile ilk başta sizi kendine hayran bırakıyor. Tutuşu, ve boyutu ile oldukça ergonomik ve kullanımı bir o kadar da rahattır. 13,3 Ekranı ile istediğiniz tüm açılardan üstün görüntüler elde edebilirsiniz. Hem tablet hem diz üstü bilgisayarınız bir arada. 2 Mp ön kamera 5 Mp arka kamera olmak üzere istediğiniz zaman fotoğralfarınızı çekebilir ve kullanabilirsiniz. İşletim sistemi Windows 10 Home'dur. 32 GB Harddiske sahiptir.

 

Özellikleri:

Ekran : 13.3 İnç (1920×1080) Full HD

Ram : 4 GB

Reklam


Harddisk : 32 GB

Ön Kamera : 2 Mp

Arka Kamera : 5 Mp

Bluetooth : Var

Wifi : Var

İşletim Sistemi : Windows 10 Home

 

Marka

CASPER

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Kredi Kartsız Senetle Casper Nirvana C360 Notebook” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön