Senetle iPhone 11 128GB cep Telefonu

Marka:

Kategori:

Senetle Telefon satışı. apple iPhone 11.

Açıklama

Apple iPhone 11 128GB Cep Telefonu Senetle 24 Taksitle

Senetle cep telefonu satışı yapan internet sitemizden Aplle iPhone 11 cep telefonu 12 veya 24 ay taksit avantajıyla satın alabilirsiniz. Mutlu evim olarak; Apple cep telefonları dahil tüm marka ve model cep telefonlarını internet üzerinden online olarak 24 aya varan taksitlerle senetli alışveriş yöntemiyle satmaktayız. Elden taksitle Apple cep telefonlarını web sitemizden 24 aya varan taksitlerle satın alabilirsiniiz. İphone 11128 GB cep telefonu beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle satıştadır.

iPhone 11 Özellikleri:

 

Ekran Boyu Aralığı

6.1 inch – 6.5 inch

 

Ekran Tipi

LCD, HD Plus

 

Ekran Boyutu

6.1 inch

 

Ekran Özellikleri

IPS

 

Ekran Çözünürlüğü (px)

828×1792

 

Ekran Renk Sayısı

16 Milyon

 

 

 

 

Digital Zoom

Var

 

Kamera Çözünürlük Aralığı

5 MP – 12 MP

 

HD Video Kaydı

Var

 

Ön Kamera Çöz. Aralığı

5 MP – 12 MP

 

Video Kayıt Çözünürlüğü

Ultra HD, FHD, HD

 

4K Video Kaydı

Var

 

Ağır Çekim Video Kaydı

Var

 

Otomatik Odaklama

Var

 

HDR

Var

 

Kamera Çözünürlük

12 MP + 12 MP

 

Ön Kamera Çözünürlüğü

12 mp

 

 

Marka

APPLE

Apple marka tüm ürünler senetle 24 ay taksitle satılmaktadır. Senetle iPhone, Senetle Macbook, Senetle Apple tüm ürünleri kefilsiz, peşinatsız ve faizsiz.

Senetle iPhone Cep Telefonları Senetle 24 Taksitle

Apple Tüm Ürünleri MutluEvim.com.tr 'de Kredi Kartsız, Bankasız, Elden Senetle 24 Taksitle.Mutluevim.com.tr olarak, müşterilerimize en uygun ödeme seçenekleriyle Apple ürünlerine sahip olma imkanı sunuyoruz. Senetle iPhone ve senetle MacBook seçeneklerimiz ile teknolojiye kolayca erişebilirsiniz. Hem bireysel hem de kurumsal ihtiyaçlarınıza yönelik esnek ödeme planları sunuyoruz. Ayrıca, ziyaretçilerimizin beklentilerini karşılamak için sürekli güncellenen stoklarımızla her zaman en yeni modelleri bulabilirsiniz. Hemen şimdi Mutluevim.com.tr adresine ziyaret ederek, senetle iPhone ve senetle MacBook avantajlarından faydalanabilirsiniz.Ayrıca web sitemizde bulunan arama filtreleri sayesinde istediğiniz modele hızlıca ulaşabilir ve detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Senetle iPhone ve senetle MacBook alışverişlerinizde sizlere özel indirimler ve kampanyalar da sunarak alışveriş deneyiminizi daha keyifli hale getiriyoruz. Üstelik sunduğumuz cazip fiyat avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan istediğiniz Apple ürününe sahip olabilir, teknolojinin ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Sizin için en uygun seçeneği belirlemek adına bizi şimdi ziyaret edin!Senetle iPhone Cep Telefonları, iPod, Macbook, Kulaklık.İnternet Sitemizden Sipariş Verin iPhone 'nunuz Size Gelsin.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Senetle iPhone 11 128GB cep Telefonu” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön